ΕΦΗΒΙΚΟ

ΕΦΗΒΙΚΟ Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (2017-18)

Εξαιρετικά θετικό κρίνεται το ξεκίνημα του Εφηβικού Τμήματος του Γ.Σ. Ηλιούπολης που μετέχει στον 7ο Όμιλο του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αθηνών.

Σε 5 αγώνες που έχει δώσει μέχρι σήμερα μετρά 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς.

Τα αποτελέσματά κατά σειρά:

1η αγωνιστική: Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ.  2-2 (18’ Ρουκλιώτης, Αποσπόρης (αυτ.))

2η αγωνιστική: Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  0-4

3η αγωνιστική: ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 0-0

4η αγωνιστική: Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1-0 (32’ Ανδρικόπουλος)

5η αγωνιστική: Α.Ο ΒΥΡΩΝ-Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  1-2 (22’ Ανδρικόπουλος, 70’ Κοκοβίδης)

Σκοπός της ομάδας μας είναι η κατάληψη μίας εκ των έξι πρώτων θέσεων στον Όμιλό της που θα την φέρει στο γκρουπ των ισχυρών της 2ης φάσης.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ομάδα αποτελείται στη μεγάλη τους πλειοψηφία από ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2002 δηλαδή την πρώτη από τις τρείς ηλικιακές κατηγορίες Νέων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Η ποιότητα και η θέληση των ποδοσφαιριστών είναι αυτή που καλύπτει σε μεγάλο βαθμό το χάντικαπ της μικρής τους ηλικίας σε συνδυασμό με την εξαιρετική δουλεία του προπονητή τους Παναγιώτη Παΐρη  που τα καθοδηγεί από τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησής τους με το ποδόσφαιρο έως σήμερα.

Αμέριστη είναι η συμπαράσταση των γονέων και η βοήθεια της Διεύθυνσης της Ακαδημίας που στηρίζει και πιστεύει σε αυτή την ομάδα, παίκτες της οποίας σίγουρα θα στελεχώσουν σε λίγα χρόνια την πρώτη ομάδα του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας.

Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!